Företag & grupper till Birka

Gruppaket med båtresa, lunch & besök på museet

Upplev världsarvet Birka med dina kollegor eller vänner under en dag. Efter en utflykt på Birka får ni inte bara med er mer kunskap om vikingarnas leverne – ni blir också en rolig och annorlunda upplevelse rikare. Perfekt för kick-offer och liknande!

Komplett paket för grupper och företag

Njut av en härlig båtresa på Mälaren till och från Birka. På Birka rekommenderar vi grupper att boka en egen guide som visar er fornlämningsområdet. Ni har tid att på egen hand ströva runt på museet och se modeller om hur livet sett ut för Birkas invånare under vikingatiden samt se på arkeologiska fynd och repliker från Birkas utgrävningar.

I paketet  ingår:


Pris per person
: 465:- inklusive moms

Vill du boka på lunch? Kontakt restaurang Särimner för att förboka er lunch. Lunch kostar 179:- inklusive moms per person. 

Boka en egen privat guide på Birka

Om ni kommer som grupp till Birka eller om ni har speciella önskemål/intressen/behov så finns möjlighet att hyra en helt egen guide. En sådan guidning tar cirka 1 timma. Vi brukar rekommendera större sällskap och grupper att hyra en egen guide, på så sätt slipper ni bli låsta till de reguljära visningarna och kan planera er dag på Björkö precis som ni själva vill! Fördelen med en egen guide är också att ni håller ihop gruppen och får större chans att ställa frågor och föra en dialog med guiden.

Pris för egen guide 2022
2975:- exkl. moms (3719:- inkl. moms)

För bokning av egen guide kontakta oss på: 08-1200 40 00

Fyll i kontaktformuläret för offert

Är ni en grupp eller företag som är intresserade av att besöka Birka? Vänligen fyll i nedan kontaktformulär för mer information och bokning.
Är du en privatperson bokar du din båtbiljett till Birka genom att klicka på boka-knappen längst upp på sidan. 

Företag / Grupp
CAPTCHA image

Hjälper oss förhindra SPAM. Tack för din medverkan!