Gruppresor till Birka

Skolresor, företag och grupper

Till Birka är du förstås också välkommen för att uppleva historien i grupp – vare sig det är på en skolresa, med kollegor eller tillsammans med dina vänner. Vi har satt ihop guidade turer och paketresor för både privata gruppresor och företagsevent. Att blicka bakåt är dessutom ett ypperligt sätt att ta sig an framtiden!

Paket för grupper och företag

Företagspaket på Birka

Upplev världsarvet Birka med dina kollegor eller vänner under en dag. Efter en utflykt på Birka får ni inte bara med er mer kunskap om vikingarnas leverne – ni blir också en rolig och annorlunda upplevelse rikare. En gruppresa till Birka passar perfekt för kick-offer och liknande!

LÄS MER OCH BOKA

Barn vid badplatsen på Birka

Skolresa till Birka

Vi som arbetar på Birka brinner för att väcka skolbarnens intresse för vikingatiden. Våra guider och arkeologer tar er på en tidsresa direkt ombord båten. Väl på ön väntar en spännande promenad genom fornlämningsområdet, picknick i det gröna och ett besök i vårt museum.

LÄS MER OCH BOKA

Boka en egen privat guide på Birka

Om ni kommer som grupp till Birka eller om ni har speciella önskemål/intressen/behov så finns möjlighet att hyra en helt egen guide. En sådan guidning tar cirka 1 timma. Vi brukar rekommendera större sällskap och grupper att hyra en egen guide, på så sätt slipper ni bli låsta till de reguljära visningarna och kan planera er dag på Björkö precis som ni själva vill! Fördelen med en egen guide är också att ni håller ihop gruppen och får större chans att ställa frågor och föra en dialog med guiden.

Pris för egen guide 2023: 3 160:- exklusive moms (3 950:- inkl. moms)
För bokning av egen guide kontakta oss på: 08-1200 40 00

Se Birkafilmen