• Företagspaket

Upplev världsarvet Birka med dina kollegor eller vänner under en dag. Efter en utflykt på Birka får ni inte bara med er mer kunskap om vikingarnas leverne – ni blir också en rolig och annorlunda upplevelse rikare. Perfekt för kick-offer och liknande!

Njut av en härlig båtresa på Mälaren till och från Birka. På Birka rekommenderar vi grupper att boka en egen guide som visar er fornlämningsområdet. Ni har tid att på egen hand ströva runt på museet och se modeller om hur livet sett ut för Birkas invånare under vikingatiden samt se på arkeologiska fynd och repliker från Birkas utgrävningar.

I paketet  ingår:

  • Båtresa Stockholm – Birka t/r
  • 1-rätters lunch
  • Besök på Birkamuseet och de rekonstruerade husen

Pris per person: 555 kr inkl. moms

Boka en egen guide – Vi rekommenderar alla grupper att hyra en helt egen guide, på så sätt slipper ni bli låsta till de reguljära visningarna och kan planera er dag på Björkö precis som ni själva vill! Fördelen med en egen guide är också att ni håller ihop gruppen och får större chans att ställa frågor och föra en dialog med guiden.
Pris/guide: 2975:- exkl. moms

Intresserad?

För bokning och frågor, vänligen kontakta oss på telefon 08-12 00 40 00 eller på bokning@stromma.se

Privat guide

Om ni kommer som grupp till Birka eller om ni har speciella önskemål/intressen/behov så finns möjlighet att hyra en helt egen guide. En sådan guidning tar cirka 1 timma. Vi brukar rekommendera större sällskap och grupper att hyra en egen guide, på så sätt slipper ni bli låsta till de reguljära visningarna och kan planera er dag på Björkö precis som ni själva vill! Fördelen med en egen guide är också att ni håller ihop gruppen och får större chans att ställa frågor och föra en dialog med guiden.

Pris för egen guide 2020
2975:- exkl. moms
För bokning av egen guide kontakta oss på: 08-1200 40 00